Saturday, November 24, 2012

new job weehooo

hye siyes dh lama gile ak xpost entry terbaru untuk blog kesayangan ni.. sebenarnya mcm2 dh jadi..
ak dh nak berhenti kerja dh pun kat hong leong bank... hah???

hey2 jangan terkejut ok.. well yela aku pun baru je lagi kan keje kat hong leong tuh.. tapi sekarang dh nak berhenti??

sebenarnya ak cuba nak bertahan.. tapi mungkin environment keje tu yang buat aku rasa dah tak de hati nk teruskan lagi.. xpelah biarkan jela..

aku masih belum hantar surat resign ni.. wahhh berdebar nak hantar isnin ni..

keje baru tuh aku bakal menjawat jawatan sebagai acc exec.. pergh buat akaun siot...
alahai mak jemah bukan pandai sgt.. tapi aku akan cuba yang terbaik..
untuk kerja baru ni aku nak cuba yang terbaik.. insyallah..
dah tak nak main2 lagi dah.. aku nak serius kerja..
aku doakan tuhan akan berkati aku dan memudahkan segala urusan aku..
aku harap sgt supaya environment tempat kerja baru akan lebih aman dan happy..
insyallah..

1 comment:

  1. selamat bekerja =)

    slm..nak minta tlg sikit blh? jom support pjaz dlm contest anjuran denaihati..hanya klik G+ di bwh entri contest, TQ so much ^^

    http://www.cikpjaz.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html

    ReplyDelete