Wednesday, December 19, 2012

suprise for me!




18 dec 2012 arini aku dapat bunga.. hand bouquet.. happy! excited! ak xtahu sape yang bg bunga ni..
rasa tak layak pun dapat bunga.. waktu orang yg nak hantar bunga datang ofis.. dia mungkin terkejut tengok ak.. ahahahah heh? ini pompuan kaaa??? iye la.. aku ni tak cantik pun.. tapi kenapa pompuan mcm ini boleh ada secret admire???? segan plakkk.... huhuhu... lepas tu satu ofis jeles ngan aku.. boleh??? xpyh la jeles..
aku pun xtahu sape yg bg... itu yg even worst..

kat kad tu tulis "hanya untukmu" semoga ceria selalu"


thanks sbb u made my day!


**********************


19 dec 2012 arini plak aku de interview agrobank..jawatan exec consumer banking...tak tahu dpt ke x..
tapi td dia de kol ckp aku shortlisted.. pastu mtk referral.. tak tahu referral tu cakap ape.. klo de rezeki aku ada la...


Thursday, December 6, 2012

tukar keputusan

arini aku dah hantar surat decline kat company yg offer aku account exec tu..

so aku teruskan stay kat hong leong bank.. dan tunggu masa utk transfer..

itu sahaja..

so far pilihan aku ni.. setelah nak dekat sebulan aku fikir..

xpelah aku cari pengalaman dulu..

pengalaman aku kat hong leong bank ni masih sikit..

excited nak transfer pergi TEMPAT BARU... hehehe

insyallah.


p/s: tadi org tanya aku kerja ape.. aku jawab alhamdulillah aku masih lagi seorang pegawai bank..
dan bukan seorang accountant..

its a BIG different actually..

alhamdulillah aku bersyukur seadanya aku..