Tuesday, June 25, 2013

elaun umah..


hepi tak muka I?????

alhamdulillah... rezeki dari tuhan..
susahnyer nak sampai ke tahap sekarang..
macam-macam aku alami/hadapi...
ternyata tuhan tu maha pemurah dan maha penyayang..
bulan ni de rezeki lebih sikit..
nak menabung sikit la.. banyak benda aku impikan..
tapi sampai sekarang masih tak jalan2 lagi..
first time dalam hidup dalam elaun...
selama ni keje makan basic je..
syukur ya allah...

Monday, June 24, 2013

busy yaa amaattttt

hye korang..

phew agak busy la skrg.. aku ni byk keje ad-hoc..
kalau org xde bg keje.. xde laa..
tapi minggu ni.. orang dh suruh tu kan..
adoiii bertimbun! dengan yg itu.. dengan yg ini..
dengan keje yg mmg btol2 keje bahagian aku lg..
nak handle yg bigboss nak lg..
sabar jela.. aku keje skrg.. nak enjoy je..
ape orang suruh aku buat je..
kalau nak memberontak pn.. ape yg aku ase xkena..
setakat aku ley sabar aku sabar jelah..

jauh disudut hati aku nak tahan..
biar ape pun dugaannya...
sekarang ngah ada kawan ok lg..
lepas ni member yg sorang tu nk smbg belajar..
wawaaa sedeynyer...
tinggal la aku sorang nnt..
cmne tah...
xpelah.. aku kena cekal..

ya allah kuatkan hati aku..
segala rezeki kelebihan ini pasti akan ada dugaannya..
tetapkan hati aku padamu ya allah..

Friday, June 14, 2013

my office



nampak3x?? meja aku belakang bilik bos ok..


hye korang.. rajin ni.. wahhh siyess sekarang ngah rajin.. sebab tu update blog bergendong-gendong
aha sengal bahasa apekah itu??
ala sebenarnya xde motif melainkan nak menunjuk gambar semata-mata..
bila dah amik pic curi-curi kat office tu.. rasa nk upload lak kan.. almaklumlah bos xde time ni.. (horray)
so aku pun... ape lagi.. ehehhe tapi.. aku totap baikkk..
ak buat jugak keje2.. cuma sambil2 tu berangan la.. amik pic.. hhehee 
okay la nnt i rajin i update lg.. tatata

cuti sekolah yang lepasss passs pass


 ni pic kat taman tasik shah alam je uols... tapi nak pose tu mcm ngah buat cover majalah.. xley blah kan.. hehehe opssss layak ke... ahahah




terlentok kat bahu mak titew.. haruslah nk manja2 sikit..




okay ini adik aku yang sedang meningkat tingkat bertingkat mangkuk tingkat tu...



hye uollsss...

salam semua.. lama xupdate kan? hehe biasa la... busy..
wahhh busyyy sgttt.. urgh nyampah. hehe
ok2 back to story morry.. cuti sekolah bulan 5 aritu adik aku datang..
so ape lagi ak la tukang jadi tourist guide tak bertauliah..
demi memenuhi permintaan.. maka kakak yang solehah ini pun telah membawa mak dan adiknye ke beberapa tempat menarik (menarikk sgttt) di kuala lumpur dan shah alam..

kami tgk wayang.. cite now you see me.. okay terbaik cerita tu! 5 star aku bagi..
memula tu cm.. ehh best ke cite ni.. cm xglamer je..
yela sebab time tu ngah fames fast 6 ngan iron man..
tapi akhirnya berbaloi tiket aku.. hehehe

diorg balik hari selasa.. sedey la plak.. mcm la diorg xpenah datang kan sebelum ni..
anyway hope diorg hepi la kan.. next time kite g jalan2 lain lak yer..