Friday, June 14, 2013

cuti sekolah yang lepasss passs pass


 ni pic kat taman tasik shah alam je uols... tapi nak pose tu mcm ngah buat cover majalah.. xley blah kan.. hehehe opssss layak ke... ahahah




terlentok kat bahu mak titew.. haruslah nk manja2 sikit..




okay ini adik aku yang sedang meningkat tingkat bertingkat mangkuk tingkat tu...



hye uollsss...

salam semua.. lama xupdate kan? hehe biasa la... busy..
wahhh busyyy sgttt.. urgh nyampah. hehe
ok2 back to story morry.. cuti sekolah bulan 5 aritu adik aku datang..
so ape lagi ak la tukang jadi tourist guide tak bertauliah..
demi memenuhi permintaan.. maka kakak yang solehah ini pun telah membawa mak dan adiknye ke beberapa tempat menarik (menarikk sgttt) di kuala lumpur dan shah alam..

kami tgk wayang.. cite now you see me.. okay terbaik cerita tu! 5 star aku bagi..
memula tu cm.. ehh best ke cite ni.. cm xglamer je..
yela sebab time tu ngah fames fast 6 ngan iron man..
tapi akhirnya berbaloi tiket aku.. hehehe

diorg balik hari selasa.. sedey la plak.. mcm la diorg xpenah datang kan sebelum ni..
anyway hope diorg hepi la kan.. next time kite g jalan2 lain lak yer..

No comments:

Post a Comment