Thursday, October 17, 2013

kehidupan mengejar kerjaya

dulu waktu jadi student ak selalu rasa kehidupan dah keje ni best. tapi bila sekarang aku dah kerja baru aku tahu yang kehidupan dah kerja ni xseindah yang disangka.. macam2 jugak kite kena hadap. dan benda tu mmg perlukan kekuatan mental dan fizikal yang kuat. tapi yang pasti aku memang benci politik pejabat.

bosan btol dengan orang-orang yang suka jaga tepi kain orang ni..  huh.

aku masih lagi mencari-mencari kerja yang serasi.


2 comments:

  1. sy pon same benci sgt politik office...adeh...

    ReplyDelete
  2. Owh office awk tu ramai boy ke girl?

    ReplyDelete