Saturday, April 19, 2014

come back edition!

hai salam sume...

warghhh dah lama gile tak update blog ni..hehehe
banyak bebnor nak bercerita sampai dah tak tahu nak start dari mana..
anyway bersyukur sangat dengan kehidupan sekarang..
Allah masih bagi umur dan usia yang panjang untuk menikmati hidup..

dengan izin Allah, saya telah pun selamat bergelar isteri.
jeng jeng jeng.. tetiba aje kan.. itu la.. jodoh ajal maut sume ditangan tuhan..
cantik betul perancangan tuhan.. kadang-kadang kita aje yang tak sangka..
asyik dengar cerita mak ayah aje dulu mcm mana bertemu jodoh..
sekarang dah rasai sendiri mcam mana jodoh itu disatukan..

aduhhh ayat nak bajet2 novel ajooo... keh3..
lepas kawin ni saya tinggal di setiawangsa.
keje di kuala lumpur.
so dekat aje la nak g keje..

next entry nak cerita kisah kawin :)
misss u so much blog!

ok bai nak masak untuk suami :)))




No comments:

Post a Comment