Monday, June 2, 2014

Doctor Stranger


Hi korang!

saya jarang layan dah drama korea ni sebab tak ada masa tapi saya dah terlayan episod pertama cerita ni..
best lah jugak kan even tak kenal sgt pelakon cite ni. hero kurus cekeding aje.. ahahaha tapi jalan cerita best so.. ok lah xde hal nak layan hero kurus.. ahahhaa




okay sekarang rasa mcm nak anak saya jadi doktor pun ada.. tapi kalau jd doktor nanti tak ada masa pulak utk sy :( hukhuk jauhnyer laaaa hai berangan.. eheheheee


No comments:

Post a Comment