Saturday, July 12, 2014

ROOMMATE KOREAN NEW SERIES


hello reader!!

korang layan tak cerita roommate nih???




saya sekarang tengah layan cerita nih.. memang tertunggu-tunggu jugak la kan cerita nih.. ehehe

dalam cerita roommate nih saya minat park min woo dan ga-yeon!!

ahahahah saya rasa diorang ni sangat sepadan laaa....






meh sini nak cerita sikit pasal park min woo

Profile

  • Name: 박민우 / Park Min Woo
  • Profession: Actor
  • Birthdate: 1988-Mar-22 (age 26) <----------- ahaksss="" li="" saya="" sebayaa="">
  • Birthplace: South Korea
  • Height: 188cm
  • Weight: 72kg
  • Star sign: Aries
  • Blood type: B
  • Talent agency: Kingkong Entertainment




ok sini nak cerita pasal song ga yeon pulakkk









padan nampak ga yeon dengan min woo nih.. cantik-cantik mcm nih jadi petinju.. perghhh...
thats why saya suka dan respek die..

meh nak share profile die pulak..




Date of Birth - 28-12-1994
Age: 19
Zodiac Sign: Capricorn
Song Ga Yeon is a MMA (Mixed Martial Arts) fighter and ring girl


Tuesday, July 1, 2014

selamat menyambut bulan ramadhan

salam pembaca blog ini...

dikesempatan ini saya nak ucapkan selamat berpuasa selamat menunaikan ibadat terawih. saya bersyukur kerana dipanjangkan usia dan dimurahkan rezeki oleh Allah. Alhamdulillah tahun ini saya berkesempatan menyambut ramadhan sebagai seorang isteri. Insyallah semoga ramadhan tahun ini akan lebih bermakna buat saya dan suami.