Thursday, September 11, 2014

af 2014.. ok ke tak ok?



salam sume..

cewah blog aku sekarang dah jadi mcm analisis cerita2 kt tv aje kan.. ahahahaa
aritu cerita roomate harini nak share cite AF 2014..

IYEEE yang menuju puncak itu.. haaa jangan tak percaya pulak mak jemah ni layan AF ok..
bukan pe.. af kali ni kan de sorang budak tomboy nama NUHA.. ahhahaha teringin nak tengok die transform.. kikiiki

die brutal sangat. ini yang kes benar punyer. selalu tengok dlm tv drama2 aje kan.. ahahaha
ini kisah brutal betol ahahahaa cmno kalau si budak ni jadi pompuan lembut? ahahahaha

fine2 mcm dh jadi cerita makeover plak.. bukan cite nyanyian... ahahahhaa



Biodata Nuha AF 2014, biodata peserta Akademi Fantasia 2014, profil Akademi Fantasia 2014, latar belakang peserta Akademi Fantasia 2014, gambar Nuha AF 2014


isk iskkkk tak cantik mekap die kat sini... sian...
padahal tgk tuannyer molek ajeee....

xpe nuha.. akak sokong dari jauh..ok!
ahahahaha
be strong tauuuu...
nyanyi yang best2...