Sunday, October 25, 2015

kisah cuti hujung minggu..


hai korang...

this week aktiviti hujung minggu aku boleh tahan jugak.. xde la padat sangat pun tapi happening la jugak... hari sabtu saya dan suami naik bukit tinggi... yeahhhh sebab ape? sebab suami cuti minggu ni... so tak nak bazirkan masa yang ada saya pun dengan rela hati sponser la trip kami ke sana... ehehe

bukan senang nak dpat hari hujung minggu dengan suami sebab suami keje kan...aku jamu gambar masa on the way kesana ajelah yer.. gmbr lain de dalam fon suami.. hehe
aku berbaju serba hijau.. hehe dah jadi faveret warna la pulakk sekarang...



ni muka tengah excited nak ke bukit tinggi... cewahhhhh masa memula sampai kami kompius sebab waze tunjuk jalan separuh aje... nasib la de signboard.. kami belasah aje. alhamdulillah sampai..
bayaran nak masuk rm13.

masa sampai barula rasa... "ohhhh sini la yang diorg ambik gambar tuhhhh" hhihi
dah lama tengok kengkawan duk bergambar atas nih.. sekarang turn saya pulak...

tempatnya tak luas sangat pun kt bangunan tu.. byk lagi tempat aktiviti len.. tp saya dan suami bergambar kat bangunan warna warni tu aje.. ade la fefeeling kat obersea..  pastu kami ke japanese botanical garden.. jenuh manjat tangga dan bukit baru sampai rumah jepun..

pastu terus la balik... ada lagi adventure park tapi kami tak pergi..

kami gerak balik sampai la dalam pukul 3. aku pengsan kejap. dalam kol 5 bangun tido terus la g jogging pulak... hehe

habis la kisah hari sabtu...


esoknya pepagi lagi dah gerak ke pasar keramat beli barang dapur dan apa2 yang patut..
rest kejap belah petangnya kami ke padang...



semangat bawak bola tampar nak test skill... ahahaha (konon sangat test skill tu haa)



muka tengah fokus drive nak ke padang... hehe



pengacau betul laaaa tangan peace tuhhhh... gambar tengah main bola tak ambik sebab malas bawak fon. takot hilang or cicir so tinggal je dlm kete...

seronok bersukan dengan suami...
tadi jogging 3 round pastu sambung dengan bola tampar dan sit up...
terasa jugak la kat perut nih... hihi
nak kata misi kurus badan tak jugak.. kami cuma nak sihat aje.. hihi release stress jugak bersukan ni..




No comments:

Post a Comment