Friday, October 23, 2015

nekad



hai korang... hehe yuhuuuuuu ada orang ke baca blog aku ni kan...
dah lama sangat dah tak update.
selalu masa besday tiap tahun aku update tapi tahun ni aku tak tulis.. hehe
tak de entry 15 julai 15..

lately ni saya rasa agak penat...
macam-macam sangat dah nak kena hadapi...
so perasaan tu rasa dah tak boleh nak gambar lagi dah...
cuma saya nekad sekiranya saya dapat offer kerja lain lepas ni..
insyallah saya akan tinggalkan kerja sekarang dengan penuh rasa bangga.
bangga sebab boleh bertahan sampai hampir tiga tahun walaupun kerja penuh liku.

saya sebenarnya cuba motivate diri dan jugak nak tenangkan fikiran..
salah satu cara adalah dengan bersukan..
saya jarang melancong dan bercuti. sebab kekangan wang dan juga masa. suami kerja sabtu ahad.
saya pulak selalu berdepan tekanan..
saya ni pulak kurang kawan.. kalau ada pun dah berkawin dan bukan jenis yang boleh kehulu hilir lepak...
alhamdulillah sekarang saya dah mula berjinak dengan senaman..
minggu lepas saya dan suami main bola tampar. lepas tu jogging..
hehe seronok rasa..bolehla keluar peluh sikit..
masa kami main bola tampar tu kami guna court bola keranjang. ahahah
jumpa 2 orang budak main bola keranjang.. hehe
diorang yela guna bola keranjang kami ni haaa guna bola tampar.. heheh
saya enjoy la haritu dapat bersukan dengan suami...

moga2 benda ni jadi rutin buat saya dan suami..





No comments:

Post a Comment